Skip to content

Povestea primelor intalniri …

Ianuarie 11, 2010

Unii din noi nici nu mai tinem minte cum s-a intamplat sa ne intalnim pentru prima data. Parca eram intr-un club, sau parca eram la o petrecere, la ala acasa ? Nu, la prietena aialalta cred.

Situatia se schimba radical cand este vorba de iubitul sau iubita noastra chiar daca s-a petrecut acum 10 ani. Astfel tinem minte culoara camasii lui si ce freza de castron avea ea, dar cel mai intens tinem minte fluturasii care ne-au zburat in stomac, atunci cand privirea lui s-a intersectat cu privirea noastra. Tinem minte ce ne-a impresionat din cale afara iar ce nu tinem minte, punem de la noi. Dar cel mai bine ne amintim cum ne-am simtit prima data cand ne-am privit cu celalalt.

Sunt fel de fel de prime intalniri. Cele care au fost aranjate in prealabil de niste prieteni comuni, sunt intalniri care au avut loc fara a porni de la premisa unei intalniri, pe un teren neutru in care cei doi s-au cunoscut, sunt intalniri la cererea unuia sau celuilalt dintre cei vizati. Nici locul si nici vremea de afara nu dau amprenta unei intalniri, ci fluturasii si mainile transpirate si asteptarea sunt cele care dau o anumita inseamnatate bancii aleia de pe aleea aia din parcul ala, sau clubului ala sau strazii sau chiar spitalului ala. Si uite asa apare strada pe care ne-am plimbat prima data, discoteca unde am dansat primul blues care o sa ramana “al nostru”, banca pe care m-ai sarutat prima data.

Strasul acestor lucruri in cosuletul mintii noastre incepe fara sa ne dam seama si realizam asta numai cand serbam o luna, doua trei, de cand ne-am cunoscut. Ai observant ca in primul an ai tendinta de a serba lunile si dupa aia din 5 in cinci sau din 10 in 10? 🙂 Cred ca simtim nevoia fantastica sa ne ocupam bliblioteca cu obiecte si le strangem si le punem pe toate la intamplare acolo, urmand ca dupa ceva timp sa le mai sortam, sa mai eliberam spatiul ocupat de prostioarele astea. Dar parca niciodata nimic nu se compara cu fiorul, teama, asteptarea, nervozitatea, entuziasmul, energia, adrenalina pe care ne-o da o prima intalnire, bine inteles, conditia e sa fie cu cineva cu care iti doresti sa te intalnesti. De exemplu prima mea intalnire cu administratorul nu a fost deloc memorabilia, nu stiu cand l-am intalnit, daca avea camasa pe el sau izmenele puse pe cap, asa ca n-as putea sa relatez nimic despre prima noastra intalnire. Dar sunt sigura ca exista destule povesti siropoase, romantice pana in maduva oaselor, chiar si cu o melodie de fundal in timp ce se deapana.

O melodie, care ma face sa ma simt la prima intalnire.

Reclame
One Comment leave one →
  1. cosmy permalink
    Martie 7, 2010 10:11 pm

    nu se poate alege pe cine sa iubesti si nici cand sa iubesti.Important e ca sa traiesti orice secunda din viata intens.Toate persoanele sunt speciale,insa niciodata nu poti sa simti acelasi lucru pentru toti.Prima intalnire si prima dragoste vor ramane mereu o parte din viata ta.Traieste clipa.Esti tare.pup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: